Σχετικά με εμάς

Θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλη μία απρόσωπη δήλωση που περιγράφει γενικά και αόριστα το θέμα “σχετικά με εμάς” αλλά κάτι τέτοιο δεν μας αντιπροσωπεύει.

Στην electrospace έχουμε ένα κύριο στόχο, ο πελάτης μας να λάβει εξαιρετικές συσκευές με εγγύηση όπως ακριβώς του αξίζει.

Δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό στην εξυπηρέτηση που θα λάβει ο πελάτης από το τηλέφωνο μέχρι και την τελική παράδοση.

Από το ψυγείο μέχρι την κουρευτική μηχανή, είμαστε δίπλα σας σε κάθε απορία σας σχετικά με το καινούργιο προϊόν που αγοράσατε από εμάς.

Διαθέτουμε ένα άρτια στελεχωμένο τηλεφωνικό κέντρο με το οποίο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλη την Ελλάδα. Βασική προτεραιότητά μας αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Δεν είμαστε εδώ μόνο για τα καλά αλλά είμαστε εδώ και για μετά την αγορά. Στις ηλεκτρονικές αγορές συμβαίνει συχνά να νιώθει ο πελάτης ότι αγόρασε από ένα απρόσωπο κατάστημα, εμείς είμαστε εδώ για να αλλάξει αυτό.

Σας δίνουμε την εγγύηση μας ότι θα μιλάτε με πρόσωπα, με τον Κώστα σας, το Δημήτρη σας, την Άννα σας, τη Μαρία σας! Και αυτό το πρόσωπο που θα αναλάβει την εξυπηρέτηση της παραγγελίας, θα σας συνοδεύει μέχρι και την επόμενη αγορά σας. Θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή πριν και μετά. Και θα είναι εκεί για εσάς και για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία προκύψει, να ψάξει για εσάς και θα βρει οτιδήποτε αφορά την εξυπηρέτηση σας.

Θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι διαδικτυακές αγορές μπορούν να μην είναι απρόσωπες.

Electro space σημαίνει επιχείρηση με πρόσωπο!

Στοιχεία επιχείρησης:

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 142987130000 Επωνυμία: ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ Κ ΣΙΑ Ο.Ε ΑΦΜ: 800851029 Διεύθυνση: Νομός ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ 0 Τ.Κ.: 64008